Foto: Canada 2017, Atlin

 

“Heb jij ook het verlangen om meer vrijheid te ervaren in jezelf en je leven vorm te geven op een manier die werkelijk bij jou past?

 

Volwassenen
Door bepaalde ervaringen in je leven kan je de verbinding met jezelf en de wereld om je heen kwijtraken. Je kunt het gevoel hebben vast te lopen en niet meer helder hebben wat voor jou werkelijk belangrijk is. Hierdoor kun je het gevoel hebben geleefd te worden in plaats van te leven en bewust keuzes te maken die bij jou passen. Zeker in deze tijd, waarin er veel van ons gevraagd wordt en er continue veel informatie binnenkomt is dit voor veel mensen een uitdaging.

Ik werk vanuit het gedachtengoed dat (traumatische) levenservaringen en de manier waarop je in je vroege jeugd hebt geleerd hiermee om te gaan nog altijd voortleven in het nu. De manier van omgaan met problemen die toen zo helpend was, staat je in het hier en nu in de weg. Tenminste totdat we ons hier meer bewust van gaan worden. Veel mensen lopen hierdoor voor korte of langere tijd vast in hun leven en vinden vaak moeilijk werkelijke voldoening. Ook kan het ervoor zorgen dat je moeilijk relaties aangaat of kan onderhouden. Dat wat je werkelijk verlangt lijkt soms ver af te staan van je ervaring in dit leven.

Hoe werk ik?

Ik start altijd met een vrijblijvende kennismaking. Hierin verkennen we samen wat er speelt in je leven en wat je zou willen veranderen. Ook kijken we in dit gesprek of het goed voelt om samen te gaan werken. Na de kennismaking maken we samen een plan voor het verdere traject. Dit traject kan bestaan uit: * (Trauma) Therapie * Transformatietraject of kan meer kortdurend zijn, zoals * voorouderlijke heling sessies * verbonden Ademworkshop of
* lichaamsgerichte coaching.

 Ik werk ook met gezinnen. Meer informatie hierover vind je hier.

 

“Door in de diepte te onderzoeken wat in de weg staat om jouw verlangens te verwezenlijken, kan je stappen gaan zetten.