Foto: Canada 2017, Atlin

Kwaliteitsborging

Als professional en mens vind ik het belangrijk om te blijven ontwikkelen en kwalitatief goede behandelingen te blijven bieden. Dit doe ik door middel van het regelmatig volgen van bijscholing, supervisie en intervisie. Meer over welke opleidingen en trainingen ik heb afgerond en nu volg vind je op pagina Over Sabine.

Als zelfstandig werkend orthopedagoog en lichaamsgericht therapeut heb ik mij aangesloten bij verschillende beroeps- en koepelverenigingen. Ik houd mij aan de geldende beroepscode, hier kun je over lezen op de pagina van de NVO (orthopedagoog) en de RBCZ (complementair therapeut). Tevens ben ik als orthopedagoog aangesloten bij het kwaliteitsregister Jeugd van de SKJ en als complementair therapeut lid van de SBLP.

Ik ben in het bezit van het Europees Certificaat voor Psychotherapie (ECP). Dit is het kwaliteitskenmerk van de Nederlandse Associatie voor Psychotherapie (NAP). Zie voor meer informatie het beroepsprofiel ECP.

Ik werk met een beveiligd administratiesysteem en ik voldoe hiermee aan kwaliteitsnormen qua informatiebeveiliging.

Ik ga zorgvuldig met alle gegevens om, zoals hier te lezen is in de privacyverklaring.
Binnen Praktijk Levenspad gelden de volgende algemene voorwaarden.

 

Klachten

Mocht je een klacht over me hebben dan hoor ik dit graag. Mijn intentie is om hier altijd samen uit te komen, dit kan een proces zijn waar we allebei veel in kunnen leren. Mocht dit niet lukken, dan vind je hier het stappenplan van mijn beroepsvereniging, de SBLP (voor cliënten in het kader van lichaamsgerichte therapie). Voor jeugdigen en hun gezin val ik onder het tuchtrecht van de NVO; zie hier voor meer informatie. Ik ben aangesloten bij de klachtenregeling en geschillencommissie van de P3.nl

 

Praktijkgegevens

KvK nummer 65899504
Bank NL98ASNB0267182309
Koepelorganisatie RBCZ 808271R
Beroepsvereniging SBLP 09048016
Geschillenregeling inzake Wkkgz P3nl
Onafhankelijk tuchtrecht TCZ via RBCZ