Foto: Nederland 2022, Apeldoorn

Over Tobias

Mijn naam is Tobias Langereis, sinds kort ook werkzaam vanuit Praktijk Levenspad. Tijdens het coachen begeleid ik mensen graag op het pad naar een rijker leven en om meer te doen wat je werkelijk wil. Allereerst is daar bewustzijn voor nodig, bewustzijn kan groeien door zelfonderzoek. Wanneer zelfonderzoek samen gedragen wordt tijdens coaching verdiept dit het werk doordat er meer draagkracht is. Mijn ervaring de afgelopen jaren is dat vanuit de verbinding met de natuur om je heen en de natuurlijke staat in jezelf een hernieuwd enthousiasme voor het leven ontstaat.

Het opnieuw contact maken met dit enthousiasme komt soms vanuit stilte, soms vanuit een onderzoek of het fysiek bezig zijn om iets te maken.
Vanuit Praktijk Levenspad deel ik graag iets over het werk met visualisatie. Voor mij gaat dit over het contact maken met je onderbewuste. Wat heeft je onderbewuste je te vertellen? En wat kan je daar vervolgens praktisch mee in je dagelijks leven?

De combinatie van verschillende opleidingen en trainingen de afgelopen jaren maakt mijn begeleidingsvorm tot een rijke combinatie. Door de jaren heen ben ik in contact gekomen met Oosterse en Noord-Amerikaanse spirituele wijsheden en de Westerse psychologische benadering.
Aanvullend aan dit werk ga ik graag naar buiten of iets maken met bijvoorbeeld houtbewerking. Dat maakt de stap van inzicht in diepere lagen naar praktische invulling mogelijk. Hierdoor sta je met meer rust, innerlijke kracht en evenwicht in het leven.