Foto: Canada 2017, Boulder Canyon

Lichaamsgerichte psychotherapie

In mijn werk en leven merk ik dat veel (jonge) mensen op zoek zijn naar wat hen werkelijk voldoening geeft in hun leven.

Voorbeelden van groeivragen:

  • Je wil meer voldoening en diepgang ervaren in je leven, werk en relaties
  • Je wil jouw natuurlijke missie ontdekken en leven
  • Je wil vanuit balans tussen hart en hoofd leiding geven aan je leven en werk

Je kunt van mij verwachten dat ik werk vanuit een stevige basis; mijn levenservaring gecombineerd met mijn professionele ontwikkeling. Ik help je patronen en overtuigingen van waaruit je leeft helder te krijgen, te accepteren en te transformeren. Dit proces vindt niet alleen plaats vanuit je hoofd, maar juist door contact met je lichaam, wat een zelfhelend vermogen bezit. Door vastgezette energie ruimte te geven en emoties te doorvoelen, voel je je vrijer in het nu en kom je meer in contact met jezelf en jouw verlangens. Hierbij gaat het over het (her)ontdekken van jouw innerlijke kompas en eigen wijsheid, zodat je zelf de stappen kunt zetten om je leven (en werk) vorm te geven zoals je dat in de diepte zelf wil.

Ik maak in mijn werk gebruik van gesprekstechnieken, bio-energetica (lichaamsgerichte oefeningen om energie in beweging te brengen), gestalt (lijflijk en in de sessieruimte onderzoeken en integreren van aspecten in jou), adem(bewustwording van je adem, ademsessie), focussing (gerichte aandacht om lichaamsbewustzijn te ontwikkelen), mindfullness (bewust in het hier en nu zijn), iquiry (zelfonderzoek), innerlijk kindwerk en spirituele psychologie.Je kunt bij mij terecht voor individuele sessies, sessies met je partner en met je gezin.